Sunday, 3 August 2014

~ OGOS 2014 bulan GLA COMPLEX SHAKLEE ~

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Semua...

Rasanya ramai dah maklum Ogos 2014 adalah bulan GLA Complex Shaklee...memang dok tunggu promosi Beli 6 Percuma 1 GLA Complex ni sebenarnya...tup tup, timbul promo ni bulan ni..hehe..makanya, harus laa saya grab terus 1 set kan :) ada yg selit order ke?? ;) ni poster untuk promo bulan ni...


Ok, sebelum saya bg cara-cara nak order, meh saya share khasiat dan kelebihan GLA Complex ni.

Kelebihan & khasiat GLA Complex
GLA Complex bukan khusus untuk wanita sahaja tau..lelaki pon amat sesuai amalkan pengambilan GLA Complex..kerana GLA Complex secara umumnya GLA Complex dapat mengawal kadar gula dalam darah, mengawal kadar kolesterol, untuk darah tinggi dan juga amat baik untuk fungsi saraf..jadi kaum adam tak perlu risau kerana GLA Complex juga amat sesuai untuk lelaki.

Jadi, ada yg berminat??

KLIK SINI untuk dapatkan GLA COMPLEX anda sekarang...untuk order 1 set 6 botol dan akan dapat 1 botol PERCUMA, anda hanya perlu tukar bilangan kuantiti di kotak order :)

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi saya:
Nur Diyana Yahya
♥ SMS/WhatsApp:  016-5186648
♥ Email: deeyanaz@gmail.com
♥ Fb: https://www.facebook.com/MamaSaifCorner sila klik LIKE utk info terkini. 
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...