Wednesday, 8 October 2014

Infused Water ~ Detox Secara Semulajadi

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Semua :)

Sekarang ni dok jadi trending news feed FB plak pasal Infused Water ni..tak kurang juga di Instagram..kebanyakkannya retis-retis laa yg dok post pasal Infused Water ni..

Mula tu pelik gak ape laa yang diorg minum ni..minum air rendaman kombinasi buah-buah dan herbs..bila tanya En.Google, baru laa tau rupanya ada fungsi tersendiri kombinasi-kombinasi ni..

Cer tengok carta kat bawah ni..nampak menarik dan sedap kan ;)


Haa, memang nak kena buat ni..terutama yang Appetite Control tu..biasalah orang pompuan..pantang rasa termakan banyak skit..mula laa gelabah kann..tambah-tambah yang jenis badan senang naik tu..bertambah-tambah gelabahnya..siap pasang azam nak puasa direct sebulan lah walaupon bukan bulan puasa..tapinya, bila nampak makanan, jadi pantang gak tengok..hehe



Lazat sangat nampak kan Infused Water ni..memang tak rugi kalau nak cuba..dan patut untuk dijadikan rutin diet harian kita..bahan-bahan pon senang je nak dapat..potong kecil bahan-bahan tu, rendam semalaman, esok dah boleh minum :)

Cuba jangan tak cuba :D
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...